Produkter

 

På denne side har vi samlet et lille udpluk af opgaver, vi har udført. Alle produkter er udført med standardværktøj, hvilket betyder lave startomkostninger for kunden.

Problemer er til for at løses
Vi er til rådighed, fra du får ideen, og hjælper gerne til med at udvikle emnet, så det passer præcist til dine ønsker. Vi guider dig sikkert gennem hele forløbet. Opstår der problemer, er vi parate til at finde en løsning, så du ender med det helt rigtige produkt.

Den rigtige måde at gøre tingene på
Vi har en alsidig maskinpark, der gør det muligt at opnå det bedst mulige udlæg, og så producerer vi fleksibelt og effektivt og med respekt for kvalitet. Det betyder, at din økonomi er i centrum fra den første kontakt til det færdige produkt. Vi sørger for mindst muligt spild og leverer det antal emner, som du har brug for.

Den mindst mulige risiko
Vi går ikke i gang med produktionen, før der er sikkerhed for, at emnet er præcist, som det skal være. Du kan bestille en produktionsprøve, så du ved, hvordan det du har bestilt, kommer til at se ud, så det er i overensstemmelse med den aftalte kvalitet.

 

Her ser du et udpluk af vores produkter

Processer

 

Vi udfører talrige former for bearbejdning af emner så som:

Stansning
Bukning
Optræk
Isætning af gevindstag og bøsninger
Skæring af gevindhuller
Punktsvejsning af emner i jern og rustfrit stål
TIG- og CO2-svejsning af emner i jern, rustfrit stål og aluminium

Vi finder de rigtige materialer
Mange års erfaring har givet os et bredt og dybt kendskab til forskellige materialer. Vi kender forskellige materialers egenskaber og kan rådgive dig om, hvilke materialer, der egner sig bedst til dit emne. Dermed sikrer vi størst mulig sammenhæng mellem økonomi og kvalitet.


Metalemner til dine behov
Har du brug for et vægbeslag, 500 bundplader til el-montering eller måske 1500 kabinetter i metal? Uanset om det er prototyper eller større serier, du har behov for, kan vi hjælpe dig.
Metalvarefabrikken Struer A/S producerer stansede og bukkede emner i aluminium, jern og rustfrit stål m.m., så de passer til dine behov.


Alsidige produktionsprocesser
Metalvarefabrikken Struer A/S foretager stansning, bukning, optræk, isætning af gevindstag og bøsninger, skæring af gevindhuller, punktsvejsning af emner i jern og rustfrit stål, TIG- og CO2-svejsning af emner i jern, rustfrit stål og aluminium og en række andre bearbejdninger. Vi samarbejder desuden med underleverandører, der foretager overfladebearbejdning.

 

Klik på billedet for at forstørre

Klik på billedet for at forstørre

Klik på billedet for at forstørre